Renée Beer en Maryse Koning hebben het initiatief genomen om te komen tot een groep mensen die in de Rivierenbuurt zo nu en dan (of regelmatig) samen willen gaan bridgen. Op zondag 22 januari organiseerden zij een derde kennismakingsmiddag. Er meldden zich acht bridgers.

Het oorspronkelijke idee was om elkaar te ontmoeten bij café Blek. Maar omdat Ajax die dag tegen Feijenoord voetbalde en er bij Blek grote tv-schermen waren opgesteld, leek dat niet zo’n geschikte plek. We weken uit naar café d’ Overkant in de Scheldestraat.

Het was een geslaagde middag en we hebben gezellig gespeeld. Er zijn wel wat niveauverschillen, maar dat hoeft geen bezwaar te zijn. De lijst met potentiële bridgers is inmiddels aangevuld tot elf belangstellenden. Iedereen kan initiatief nemen en de anderen bellen of mailen om een bridgemiddag of –avond te organiseren.

De initiatiefnemers hopen dat dit regelmatig gaat gebeuren. Zij beschouwen hun missie als geslaagd nu er een bridgepool gevormd is. Als er belangstelling voor is, kan er incidenteel een bridgedrive worden georganiseerd voor de hele pool.

Mocht je toegevoegd willen worden aan de pool, reageer dan hieronder en stuur een bericht met naam, emailadres en telelfoonnummer.