Jouw zonnepanelen op een anders dak?

Dinsdag 20 februari om 20.00 uur bij het Wijkcentrum De Pijp, Gerard Doustraat 133

Het centrale onderwerp van de bijeenkomst is: het realiseren van een postcoderoos project. Dat is een collectief project voor mensen zonder geschikt dak, die toch met zonnepanelen (samen met andere bewoners op een groot dak in de buurt) zelf stroom willen opwekken. We leggen kort uit hoe het werkt, maar gaan vooral nadenken over geschikte daken en manieren om in contact te komen met de eigenaren van deze daken. Hierover zijn al wat ideeën, maar hoe meer opties, hoe groter de kans van slagen.

Helaas is het nog niet gelukt om voor deze bijeenkomst ook vertegenwoordigers van de corporaties aanwezig te laten zijn. Om deze reden staat dit nu niet op het programma. Uiteraard is er de 20e wel ruimte om hierover vragen te stellen!

De komende periode gaan we – samen met Esther Blommestijn van Stadsdeel Zuid – proberen om op individuele basis afspraken te maken met de corporaties.
Daarnaast zullen we jullie – en met name de huurders – ook direct benaderen om in kleiner verband de volgende stappen te bespreken en te kijken op welke manier we daarbij kunnen ondersteunen.

Omdat we (hierdoor) de 20e minder mensen verwachten, hebben we ook gekozen voor een kleinere – en goedkopere – locatie van de bijeenkomst. (Alleen als er heel veel aanmeldingen komen, gaan we misschien toch nog uitwijken naar een grotere ruimte.)

Aanmelden: Als je wilt komen op 20 februari, meldt dat graag even in een reply op deze mail: matty@amorion.nl
Nadere info: (dhr.) Matty van Ewijk
06-45245500