Wooncafe020 over gebiedsplan Zuid 27 nov.

Het thema van het eerstvolgende wooncafe op 27 november is het gebiedsplan. Wat zijn de concrete plannen van stadsdeel Zuid voor het komende jaar per gebied?  Het Wooncafe020 is een informele ontmoetingsplek voor en door bewoners waar ervaringen en ideeën over wonen worden uitgewisseld. De wijk verandert in snel tempo – wat zijn de knelpunten – hoe kun je als bewoner je stem laten horen? Daarnaast zal aandacht besteed worden aan praktische vragen – het belang van een bewonersorganisatie – samen wonen en toegankelijkheid.

Het uitgangspunt is hierbij het gebiedsplan, dat eind november voor iedereen openbaar gemaakt wordt door de stadsdeelcommissie. Manon Fange – gebiedsmakelaar- zal het proces toelichten en de mogelijkheid organiseren voor burgers om op de plannen te reageren.

De bijeenkomst is in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt,  President Kennedylaan 142/hoek Rijnstraat. De inloop start om 19:30, de bijeenkomst duurt tot 21:30 uur. Het verslag van het Wooncafe020 wordt gedeeld. Voor inlichtingen: neem contact op met wooncafe020@gmail.com