Woningen in Tuinpark Amstelglorie?

De Amsterdamse gemeenteraad  behandelt deze maand Koers 2025. In dit beleidsstuk heeft de stad verschillende locaties aangewezen waar mogelijk ná 2020 kan worden gebouwd. Tuinpark Amstelglorie is helaas een van deze gebieden.

De afgelopen maanden heeft het bestuur zich, samen met een aantal werkgroepen, keihard ingespannen voor het behoud van ons tuinpark. In aanvulling op alle politieke en PR-inspanningen hebben we nu ook een petitie opgesteld. De petitie vind je hier.  

Door deze petitie te tekenen spreek je je uit tégen woningbouw op Amstelglorie. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen deze petitie tekenen. Dat geldt niet alleen voor alle tuinders, hun familie en vrienden, maar voor iedereen die het voortbestaan van Amstelglorie belangrijk vindt: buurtbewoners, scholen, belangenorganisaties, politieke partijen, voorbijgangers, joggers en aspirant tuinders. En niet te vergeten al die Amsterdammers die vinden dat hun stad groen moet blijven!

Stuur deze mail dus naar zoveel mogelijk mensen door. Hoe meer (digitale) handtekeningen we straks op het stadhuis kunnen overhandigen, hoe sterker ons verhaal bij de politiek overkomt.

(Ingezonden dor Gepke Andringa)