– Wij Ouder en Wijzer starten bijeenkomsten, 24 sep.

Nieuwe serie bijeenkomsten Wij Ouder Wijzer
Start op 24 september in Oba Linnaeusstraat, op vrijdagochtend van 10.00 – 12.30 uur.

Wij Ouder Wijzer is een programma voor en door senioren. Het is bedoeld voor thuiswonende 55-plussers, die de veranderingen die gepaard gaan met het ouder worden, met anderen willen bespreken en onderzoeken. In 8 groepsbijeenkomsten komen onderwerpen aan de orde die te maken hebben met welzijn en positieve gezondheid.

De groep bepaalt zelf de onderwerpen; kennis en ervaring van de groepsleden staan centraal. Wat betekent kwaliteit van leven voor jou en hoe geef je dat vorm? Welke activiteiten dragen bij aan jouw welzijn en hoe kun je die blijven doen in deze levensfase? Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: wat is wel/niet prettig aan ouder worden, positieve gezondheid, wonen, sociale netwerken, bewegen en voeding, zingeving en tijdsbesteding.

Voor de flyer met alle data klik hier.

Met elkaar en samen weten we meer. Dus… als je zin hebt in contact met leeftijdsgenoten- Stadsdorpers en anderen -, je ervaringen wilt uitwisselen, meld je aan bij Hester Smid. Per telefoon: 06 123 994 35 of e-mail: heasmid@gmail.com.

Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met het Stadsdeel Oost, de HVA (die het Gezond en Actief Ouder Worden programma ontwikkelde), praktijk Ergo Dichtbij en de Oba.

Ingezonden door Hester Smid