– Werken met computer, tablet en smartphone

SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt begint aan een nieuw seizoen. 50-Plussers kunnen opnieuw gebruik maken van een uitgebreid programma van cursussen, workshops en individuele ondersteuning op het gebied van computers, tablets en smartphones. Gericht op beginners maar ook mensen, die al wat gevorderd zijn in het gebruik van digitale middelen zullen in het programma iets van hun gading vinden.

Gericht op beginners zijn cursussen en workshops over o.a. Starten met Windows 10, de iPad, MacBook, WhatsApp. Maar ook voor mensen, die al wat beter thuis zijn in de digitale wereld is er veel te halen: o.a. Podcasts, de Digitale Burger, Muziek streamen, Fotograferen met de smartphone.

Het programma bestaat uit vertrouwde onderdelen maar kent ook een aantal nieuwe cursussen en workshops zoals o.a. Starten met de MacBook, Fotograferen met de smartphone, WhatsApp voor beginners en gevorderden.

We eindigen ook dit seizoen met een speciale, grotere workshop. Dit maal gewijd aan het onderwerp YouTube en Vloggen en georganiseerd in samenwerking met het Huis van de Wijk Rivierenbuurt.

Nieuw is dit seizoen ook de Open Inloop. Beginners en gevorderden kunnen tijdens deze inloop terecht met al hun vragen op het gebied van computer, tablet en smartphone. Gratis en voor iedereen toegankelijk.

Het totale programma vindt u op de website van SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt: www.leercentrum.info

Zoals ieder seizoen kunt u met ons (docenten, lesmateriaal, programma) kennismaken op de Open Dag (donderdag 24 januari 13.00 tot 17.00 uur) en, als u belangstelling hebt voor een cursus en/of workshop, inschrijven op de Inschrijfdag (donderdag 31 januari 10.00 tot 14.00 uur).

Alle activiteiten vinden plaats in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt, President Kennedylaan 142.