Wandelgroep “You never walk alone”

Contactpersoon Marjon Lamberts: lambertsm10@gmail.com

De titel is de naam van onze wandelgroep! Naast 2 wandelgroepen voor langere afstanden is in het Stadsdorp ook een wandelgroep actief die circa 4 km wandelt: wij wandelen voornamelijk in de parken van Amsterdam, soms in de buurt, soms iets verder weg. We bestaan vanaf begin 2018. Onze groep bestaat uit 7/8 personen, maar omdat lang niet iedereen elke keer kan is er plaats voor enkele nieuwe deelnemers!

We wandelen altijd in het weekend, op zaterdag of op zondag, op een vast tijdstip: 14.00 uur bij het startpunt van de wandeling. Welke dag het wordt hangt af van wanneer de meesten kunnen, maar we kijken ook naar de weersverwachting. Niemand heeft zin om echt in de regen te lopen, al is een buitje nooit helemaal uit te sluiten!

Onze ervaring is dat het niet werkt om lang vooruit te plannen. Dat levert toch teveel afzeggingen op. Meestal mailt de contactpersoon een week van tevoren het voorstel en de locatie door. Wie kan en zin heeft loopt mee! Na afloop drinken we nog ergens koffie/thee of wat anders.

Lijkt het je wat? Neem dan contact met Marjon Lamberts op.