Vrijwilligers infobijeenkomst ART ZUID 26 januari 2017

 

Donderdag 26 januari 2017 van 15.00-17.00 uur is de vrijwilligers informatiebijeenkomst met betrekking tot de werkzaamheden tijdens ARTZUID 2017. De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor (Prinses Irenestraat 19-1 Amsterdam).

Stichting Art Zuid is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Inmiddels bestaat het team uit ruim tachtig vrijwilligers. Onze vrijwilligers van het eerste uur zijn nog steeds betrokken bij Art Zuid en zijn tevens onze ambassadeurs. De stichting hecht aan educatie en trainingen en waardeert de vrijwilligers voor hun inzet met speciale events, o.a. gezellige vrijwilligersuitjes, borrels en een slotfeest.

Voor ARTZUID 2017 zijn we weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers -jong en oud- die zich willen inzetten om samen met ons een mooie beeldententoonstelling neer te zetten. Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is van harte welkom om 26 januari te komen. Misschien heeft u nog familieleden, vrienden, buren of andere contacten die graag willen meedoen? Zeg het voort!

Aanmelden via communicatie@artzuid.nl

(Ingezonden door Marjan Stomph)