– SeniorWeb + HvdW herstart in september

De komende tijd wordt er verhuisd en wordt het schitterend gerenoveerde Huis van de Wijk (Rijnstraat 115) klaargemaakt voor de herstart in september. Alles van SeniorWeb Amsterdam Zui staat ingepakt en staat gereed om in de komende weken getransporteerd te worden. 

Dat betekent dat u in deze periode ook geen direct beroep op ons kunt doen. Maar dat betekent niet dat u geen ondersteuning kunt vinden voor uw gebruik van laptop, tablet en smartphone.
Internet is een uitgebreide bron waar u deze ondersteuning en uitleg kunt vinden. Op het gebied van borduren, tuinieren, muziek of welke andere hobby dan ook, maar zeker op het gebied van laptop, tablet en smartphone.

En zolang wij u geen directe ondersteuning kunnen bieden hebben wij voor u enkele plekken op een rij gezet waar u ook informatie en hulp kunt vinden.

Allereerst is er de website van de landelijke organisatie SeniorWeb: www.seniorweb.nl. Volgeladen voor iedereen met tips en informatie over alles wat met uw eigen digitale apparatuur te maken heeft. En bent u lid van SeniorWeb dan heeft de website u allerlei extra’s te bieden: zo’n 25 online cursussen en hulp op afstand.

Een tweede goede informatiebron is de website van het tijdschrift Computer Idee:

Er zijn vele computertijdschriften maar Computer Idee richt zich vooral op beginners en (enigszins) gevorderden op digitaal gebied.