Seniorweb cursusaanbod

Binnenkort gaat het Huis van de Wijk Rivierenbuurt verhuizen naar een tijdelijke vestiging. In afwachting daarvan biedt SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt nog een beperkt programma van cursussen en workshops tot begin mei. Een programma met onze bekende starterscursussen op het gebied van Windows 10 en de iPad. Maar ook met nieuwe, interessante cursussen op het gebied van de digitale burger en podcasts, hoorspelen en luisterboeken. Daarnaast vindt u nog een aantal workshops over Skype, het streamen van muziek en films en over zoeken met Google.
Ook bieden wij u individuele ondersteuning en service bij vragen of problemen en is er een mogelijkheid om onder begeleiding van een docent lesstof te oefenen.
Een programma dat er op gericht is vijftig plussers vertrouwd te maken met de moderne digitale samenleving. Met desktops, laptops, tablets, smartphones. Met internettoepassingen, de digitale overheid.

Inschrijven
Opgeven voor de cursussen en workshops kan tijdens de informatie– en inschrijfdag: vrijdag 9 maart 10.00 – 12.00 uur
Bij de inschrijving wordt verwacht dat u het cursusgeld contant voldoet. Er kan niet gepind worden.
Pas na betaling bent u definitief ingeschreven.
Indien er nog plaats is kunt u zich na de inschrijfdag alsnog aanmelden: via telefoonnummer 06-80140373 (u kunt uw boodschap inspreken, wij bellen u terug); of via e-mail: leercentrum.rivierenbuurt@gmail.com.

Alle informatie over ons cursusprogramma vindt u op onze website http://www.leercentrum.info en in de folder die te verkrijgen is in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt.