Open plaatsen voor Seniorweb cursussen

De Open Dag (met stortbuien en onweer) en de Inschrijfdagen van SeniorWeb Amsterdam Rivierenbuurt zijn achter de rug en het programma staat op het punt van beginnen. Maar, zoals bij het begin van ieder seizoen, zijn er her en der nog wel enkele plaatsen vrij. Plaatsen, waar u zich alsnog voor kunt inschrijven. Dat kan via een mail naar leercentrum.rivierenbuurt@gmail.com of telefonisch via tel. 06-80140373.

Het gaat om enkele plaatsen bij de volgende cursussen en workshops:

  • Starten met de (Android) tablet

Naast de iPad van Apple zijn er een heleboel soorten tablets met het besturingssysteem Android. Tijdens deze cursus leert u soepel te werken met zo’n tablet en de fijne kneepjes ervan.

Start donderdag 27 september 13.00-15.00 uur

Ook voor De digitale burger, Fotoalbum maken, Podcasts luisterboeken en hoorspelen, Kennisaken met de Chroombook, E-books op de e-reader en tablet, Het gebruik van Google Maps en Google Earth,  Streamen van muziek en films en Fotograferen met de smartphone zijn nog plaatsen

Uitgebreide informatie over cursussen en workshops, maar ook over de service, die SeniorWeb biedt aan cursisten, vindt u op de website.