Nieuw seizoen SeniorWeb A’dam-Rivierenbuurt

Het leercentrum van SeniorWeb in de Amsterdamse Rivierenbuurt begint aan het nieuwe seizoen. Een omvangrijk programma van cursussen en workshops gericht op vijftigplussers. Een bijzonder seizoen omdat de landelijke SeniorWeb organisatie 20 jaar bestaat. Op dit moment met 150.000 leden, meer dan 400 leercentra en 3000 vrijwilligers. Erop gericht om alle senioren, lid of geen lid, vertrouwd te maken met de digitale samenleving.

En dat geldt ook voor SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt. Dat gebeurt d.m.v. een omvangrijk cursusprogramma op het gebied van o.a. Windows 10, tablets, foto’s op de computer. Het totale programma vindt u op de website van het leercentrum: www.leercentrum.info

Daar vindt u ook het programma van workshops. Eén dagdeel gericht op een specifiek onderwerp als o.a. veiligheid online, sociale media, computertermen, allerlei Google toepassingen.

Maar er is nog meer. Bijv. Les op Maat. Individuele les, waarbij u zelf samen met een docent het programma bepaalt. Of de extra service voor cursisten en oud-cursisten, die problemen hebben met de hardware of software van hun computer of tablet of met hun internetverbinding.

Nogmaals, het totale aanbod van SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt vindt u op de website www.leercentrum.info.

Open Dagen

In 2017 bestaat SeniorWeb 20 jaar, wat gevierd wordt in de leercentra over het hele land. Ook binnen SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt. In januari zijn er open dagen, waarbij u kennis kunt maken met onze activiteiten en er speciale demonstraties gegeven zullen worden. Deze open dagen zijn gratis toegankelijk en vinden plaats

* Donderdag 19 januari 13.00 – 15.00 uur

* Vrijdag 20 januari 10.00 – 12.00 uur

U kunt terecht met al uw vragen, kennis maken met alle onderdelen van ons cursusprogramma en zo ontdekken welke cursus of workshop voor u geschikt is.

Inschrijven

En als u dan gebruik wil maken van het aanbod dan kunt u zich in inschrijven voor een cursus of workshop op de inschrijfdagen

* Maandag 23 januari 13.00-15.00 uur

* Donderdag 26 januari 10.00-12.00 uur

Na de inschrijfdagen kunt u zich alsnog inschrijven, als er nog plaats is, via telefoonnummer 06-80140373 (u kunt uw boodschap inspreken, wij bellen u terug) of via e-mail leercentrum.rivierenbuurt@gmail.com.

Bij de inschrijving wordt verwacht dat u het cursusgeld contant voldoet. Pas na betaling bent u definitief ingeschreven.

Al onze activiteiten vinden plaats in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt, Rijnstraat 115.

U kunt ons ook altijd bereiken op telefoonnummer 06-80140373

(Ingezonden door Jan Herps, SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt)