– Muziekdocumentaire Silver Screen in Hoekhuis, 17 juli

Op vrijdag 17 juli vertonen we onze tweede film van Silver Screen na heropening van het Hoekhuis:

“Latcho Drom” of wel goede reis

Een muziekdocumentaire uit 1993 van de Algerijns-Franse filmmaker Gatlif gemaakt tijdens een reis van India via Egypte, Turkije, Roemenië, Hongarije, Slowakije en Frankrijk naar Spanje, om de lokale Roma-cultuur vast te leggen.
Net als in juni zijn er beperkende maatregelen.

Voor Silver Screen is een ‘filmopstelling’ gemaakt rekening houdend met 1,5 meter afstand. Daardoor kunnen er maximaal 8-9 personen aanwezig zijn bij de film, inclusief de mensen van Silver Screen (Bert, Claudia, Rosalinda).

Dit heeft als consequentie dat aanmelden verplicht is en dat per voorstelling maximaal 6-7 (+ 2 mensen van Silver Screen) kunnen deelnemen. 

U kunt zich aanmelden via onderstaand mailadres (in antwoord op deze mail) of via mijn mobiele nummer (zie onder). De inschrijving voor 17 juli stopt bij 6-7 personen.
Bij voldoende belangstelling zullen we ook op donderdag 16 juli de film draaien voor de mensen die op 17 juli niet aanwezig kunnen zijn. Wij zullen u hierover informeren als u zich heeft aangemeld.

Om die reden zullen wij deze maand geen extra flyers verspreiden in en rondom Amsteldorp en de wijkservicepunten van Jeruzalem, de Meer, Betondorp en de Kraaipan. En alleen de informatie verspreiden via Amsteldorp Actief.

U bent van harte welkom, maar aanmelden is dus verplicht!   

Wijkservicepunt Hoekhuis – Fizeaustraat 3
Inloop 14.10 uur,  aanvang film 14.15 uur
3,= inclusief koffie/thee. Graag gepast betalen.
 

Bert Bakker, namens de werkgroep Silver Screen Hoekhuis silverscreen.hoekhuis@gmail.com // 06-24479428