Huizen van de Wijk in Zuid gaan verhuizen

Elk gebied in Zuid krijgt een zg. eigen GEBIEDSPLAN. Een plan op maat zogezegd, als uitvloeisel van een “gebiedsagenda”, waarvan de doelstellingen door de gemeenteraad elke vier jaar worden vastgesteld. Voor de Rivierenbuurt betekent dat onder meer dat het HUIS VAN DE WIJK in Rijnstraat 115 zal moeten verhuizen. In het gebiedplan komen de maatregelen, projecten en activiteiten die in 2016 aandacht krijgen, aan de orde.

Dit zal m.i. niet zonder gevolgen blijven voor vele gebruik(st)ers van de faciliteiten en de meedoeners van activiteiten in en om ONS Huis van de Wijk. KOM DAAROM MEE PRATEN OVER DE CONSEQUENTIES VAN DIT PLAN OP: donderdag 11 februari a.s. van 20 – 22 uur in het Huis van de Wijk, Rijnstraat 115.

Meer informatie is te vinden in DE ECHO van 27 januari 2016, in het gratis blad van de Gemeente AMSTERDAM (ontvangt u over de post), en op de website van Stadsdeel Zuid. Daar vindt men ook de agenda voor deze avond en kan men zich aanmelden voor deelname.
Uiteraard van harte aanbevolen voor een ieder die zich betrokken voelt bij ingrijpende veranderingen in de Rivierenbuurt en daarover zijn/haar zegje wil doen.

(Ingezonden door Anneke Schmidt)