– Gratis tulpenbollen voor geveltuintjes

Pimp je straat en buurt op met gratis tulpen! Tulp Festival Amsterdam schenkt samen met Amsterdam Tulip Museum 10.000 bollen van de frivole rood met wit gefranjerde tulp ‘New Santa’ om in Amsterdamse geveltuintjes te planten, op het balkon aan de straat, of rond bomen in de straat.

Tijdens het Tulp Festival in april 2022 zal de ‘New Santa’ samen met honderden andere soorten tulpen Amsterdam in bloei zetten. Overal in de stad, langs straten, op pleinen en in perken en parken zullen honderdduizenden tulpen een kleurrijk saluut brengen aan het voorjaar, onder het motto: voor iedere Amsterdammer een tulp! Dus, maak je geveltuin winterklaar en zet er tulpen in. Per adres is een gratis pakketje met 35 bollen beschikbaar. Kijk op www.tulpfestival.com voor de voorwaarden en bestel snel, want Op=Op!

Stuur een e-mail naar info@tulpfestival.com met naam, adresgegevens en foto van de plek waar u de tulpen gaat planten. Voorwaarde is dat ze zichtbaar zijn voor iedereen in de straat. Bestel snel, want Op=Op. Na bevestiging van ontvangst van uw aanvraag, kunt u de tulpenbollen ophalen bij Amsterdam Tulip Museum op de Prinsengracht 116.

Voor de folder klik hier ->>