– “Evening” film Silver Screen Hoekhuis, 19+26 mrt

In de overgang naar de lente is Silver Screen Hoekhuis aan de derde film dit jaar. Nog steeds met beperkingen vanwege corona. Voorlopig blijven zij in het eerste halfjaar van 2021 vertoningen organiseren op de derde en vierde vrijdag van de maand, afhankelijk van de aanmeldingen.

Op vrijdag 19 en 26 maart vertoont Silver Screen Hoekhuis de film (uit 2007) :

“Evening”

Het verhaal over het romantische heden en verleden van de op sterven liggende Ann Grant en haar dochters Constance en Nina. Op haar sterfbed herinnert Ann zich haar geschiedenis en vertelt haar dochters de doorslaggevende momenten van 50 jaar geleden, die hun leven zo gemaakt hebben als het is.
(M
et Vanessa Redgrave in de hoofdrol; en bijrollen van Glenn Close en Meryl Streep).

De beperkende maatregelen blijven van kracht.

Voor Silver Screen is een ‘filmopstelling’ gemaakt rekening houdend met 1,5 meter afstand. Daardoor kunnen er maximaal 9 personen aanwezig zijn bij de film, inclusief de mensen van Silver Screen (Bert, Claudia, Rosalinda).

Dit heeft als consequentie dat aanmelden verplicht is en dat per voorstelling maximaal 7 (+ 2 mensen van Silver Screen) kunnen deelnemen. 

U kunt zich aanmelden via onderstaand mailadres (in antwoord op deze mail) of via mijn mobiele nummer (zie onder). U kunt daarbij aangeven of u 19 of 26 maart wilt komen.

U bent van harte welkom, maar aanmelden is dus verplicht!  
NB: Mondkapjes zijn verplicht in het Hoekhuis. 
 

rnamens de werkgroep Silver Screen Hoekhuis

silverscreen.hoekhuis@gmail.com // 06-24479428