– Euthanasie film in Silver Screen Hoekhuis, 18 sep.

Op vrijdag 18 september (mogelijke extra datum: 22 sept) vertoont Silver Screen Hoekhuis : “Mita Tova”  (‘The Farewell Party’).
 

Een Israëlisch-Duitse film over een groep vrienden in een bejaardentehuis in Jeruzalem die hun vriend, met een terminale ziekte, willen helpen met een doe-het-zelf-euthanasie-machine. Wanneer ook anderen om hulp vragen ontstaat een emotioneel dilemma.

De beperkende maatregelen blijven van kracht.

Voor Silver Screen is een ‘filmopstelling’ gemaakt rekening houdend met 1,5 meter afstand. Daardoor kunnen er maximaal 9 personen aanwezig zijn bij de film, inclusief de mensen van Silver Screen (Bert, Claudia, Rosalinda).

Dit heeft als consequentie dat aanmelden verplicht is en dat per voorstelling maximaal 7 (+ 2 mensen van Silver Screen) kunnen deelnemen. 

U kunt zich aanmelden via onderstaand mailadres (in antwoord op deze mail) of via mijn mobiele nummer (zie onder). De inschrijving voor 18 september stopt bij 7 personen. De potentiële belangstelling is groot, daarom hebben we ook nu een extra filmvertoning gepland en wel op dinsdag 22 september. Als de vrijdag vol is zullen wij u informeren en vragen of u dinsdag wilt komen.
U bent van harte welkom, maar aanmelden is dus verplicht!   

 Wijkservicepunt Hoekhuis – Fizeaustraat 3
Inloop 14.10 uur,  aanvang film 14.15 uur
3,= inclusief koffie/thee. Graag gepast betalen.
 

silverscreen.hoekhuis@gmail.com // 06-24479428

De flyer van de film vind u hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bijlagen