Nieuw cursusprogramma SeniorWeb

Opnieuw biedt SeniorWeb Amsterdam-Rivierenbuurt tussen september en december een uitgebreid programma aan cursussen, workshops, individuele les en services.
Cursussen, die u op weg helpen (Starten met Windows 10, Starten met iPad en tablet), maar ook cursussen, die u verder helpen (o.a. Orde op de PC, Google toepassingen, Foto’s op de PC). Workshops, waarin u kennis maakt met interessante onderwerpen (o.a. Sociale Media, Windows back-up en update, veilig online, digitale overheid). Wij bieden onze cursisten individuele ondersteuning bij Les op Maat en service bij vragen, problemen op computer- en tabletgebied Nieuw dit seizoen wordt de mogelijkheid om, onder begeleiding van een docent, te oefenen.
Een totaalprogramma dat er op gericht is vijftig plussers vertrouwd te maken met de moderne digitale samenleving. Met desktops, laptops, tablets, smartphones. Met internettoepassingen, de digitale overheid, digitale fotografie.
En als klap op de vuurpijl voor onze cursisten, die nog geen lid zijn van SeniorWeb, een gratis lidmaatschap SeniorWeb in 2018 t.w.v. 29,50 euro. Wat dat lidmaatschap u oplevert leest u op de website van SeniorWeb: www.seniorweb.nl

Alle informatie over het nieuwe cursusprogramma vindt u op onze website www.leercentrum.info en in de folder, die u o.a. kunt vinden in de bibliotheken en Huizen van de Wijk in Amsterdam Zuid.

Ook kunt u voor alle informatie terecht tijdens de
– Open Dagen
Vorig seizoen organiseerden we voor de eerste keer Open Dagen, waarop u kennis kon maken met onze activiteiten en er speciale demonstraties gegeven werden op het gebied van computers en tablets.
Ook dit seizoen kunt U tijdens de Open Dagen terecht met al uw vragen, kennis maken met alle onderdelen van ons cursusprogramma en zo ontdekken welke cursus of workshop voor u geschikt is.
Deze Open Dagen zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op
Maandag 21 augustus 13.00 – 15.00 uur
Donderdag 24 augustus 10.00 – 12.00 uur

– Inschrijven
Opgeven voor de cursussen en workshops kan tijdens de inschrijfdagen, die plaats vinden op
Maandag 28 augustus 13.00 – 15.00 uur
Donderdag 31 augustus 10.00 – 12.00 uur
Bij de inschrijving wordt verwacht dat u het cursusgeld contant voldoet. Er kan niet gepind worden. Pas na betaling bent u definitief ingeschreven.

Na de inschrijfdagen kunt u zich, indien er nog plaats is, alsnog inschrijven:
via telefoonnummer 06-80140373 (u kunt uw boodschap inspreken, wij bellen u terug)
of via e-mail leercentrum.rivierenbuurt@gmail.com.

Al onze activiteiten vinden plaats in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt Rijnstraat 115.

(Ingezonden door Jan Herps)