– Buren expositie op President Kennedyplantsoen

Wij zitten in een nieuwe lockdown voor een periode van vijf weken en van af 17 december. De scholen dicht, niet meer naar de gym en bijna alle winkels moeten sluiten. Een boodschap die stevig binnenkomt zo vlak voor de feestdagen. Voor de kids, de ouderen en ook voor jou en voor mij is dat wel even slikken geblazen. We weten allemaal waarom, maar toch is het alles behalve leuk!

De tentoonstelling op het plein ‘Kijk mee naar morgen, vandaag en toen op jouw President Kennedyplantsoen’ mag hopelijk wat troost bieden om terug te kijken op een mooie zomer en perspectief geven naar betere tijden. Samen komen we hier uit. Namens de buurt, het Hoodlab PKP team en alle leden van stadsdeel Zuid willen we jullie onwijs veel sterkte wensen!

De expositie bestaat uit drie secties met foto’s, quotes, verhalen en uitleg van buurtbewoners over jullie Kennedyplantsoen. Een van onze stadsdorpers, Brigitta Huigsloot, prijkt ook op een van de geëxposeerde foto’s. In totaal zijn er 10 grote borden van 2,5 bij 2,0 meter, is er een informatiebord en de prachtige illustratie met de droom van de bewoners van maar liefst 10 meter lang. Een leuke experience om dat te gaan ontdekken.