– Bijzondere workshop bij SeniorWeb Amsterdam Rivierenbuurt 26 apr.

Vrijdag 26 april van 10.00 tot 12.00 uur organiseert  SeniorWeb Amsterdam Rivierenbuurt in samenwerking met het Huis van de Wijk een bijzondere workshop. Centraal onderwerp is  “Kennismaken met vloggen”

Bloggen, vloggen, influencers – het zijn termen die rondvliegen in de digitale wereld. Jongeren kijken geen televisie meer maar concentreren zich op hun favorieten op YouTube, Instagram, Snapchat en andere kanalen. Monica Geuze, Enzo Knol, Dylan Haegens zijn een paar van de bekendste vloggers die door honderdduizenden gevolgd worden op YouTube.

Voor ons ouderen lijkt die wereld ver weg. Maar die wereld is ook uitdagend en dichtbij, zeker als er nog (klein)kinderen in de omgeving zijn.

Om eens nader kennis te maken met deze wereld hebben we een deskundige uitgenodigd om ons te vertellen en te laten zien wat deze wereld betekent. Maar ook, wat je als vijftigplusser met deze wereld kunt. Of bestaat voor ons alleen omroep MAX?

De workshop wordt gegeven door Bob Timroff, schrijver ven verschillende boeken over internet en docent. Hij publiceerde o.a. het boek “Ontdek VLOGGEN!”

Zoals gewoonlijk organiseren we deze grotere workshop aan het einde van het seizoen, samen met het Huis van de Wijk. De workshop wordt gegeven in het Huis van de Wijk, President Kennedylaan 142.

Opgeven voor de workshop kunt u zich, tegen betaling van 10 euro, op dinsdag- of woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur, in het Huis van de Wijk.