Bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Zuid 6 nov.

“Intimiteit bij dementie” is het thema van de november bijeenkomst van het Alzheimer Trefpunt Amsterdam Zuid, in het Dienstencentrum de Berlage op de Lekstraat 13 a.  Inloop vanaf 18.45 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee. Aanmelden is niet nodig.

Dementie heeft een grote invloed op het leven van iemand met dementie en dat van zijn of haar partner. Doordat een van de partner meer afhankelijk wordt van ondersteuning kan de rol in de relatie veranderen. Ook verandering van gedrag en zelfbeeld kunnen gevolgen zijn van dementie. Hoe kun je hier als partner mee omgaan? Gastspreekster Liesbeth Stam, relatiebemiddelaar, mediator en seksuoloog zal u deze avond van alles vertellen rondom dit thema.

Op dinsdagavond 4 december zal het thema “goed wonen en leven met dementie” centraal staan. Gastspreekster Laura Vermeulen van de Tao of Care zal samen met Mart, die zelf dementie heeft, u alles vertellen en laten zien over dit thema.

Voor meer informatie over het Alzheimer Trefpunt Amsterdam Zuid kunt u bellen met: Rieke van der Wolf (06 30645535) of mailen.