– Alzheimer Trefpunt opent haar deuren, 1 maart

Omgaan met veranderend gedrag
————————————————————
Met het ontstaan van geheugenproblemen verandert ook het gedrag van uw naaste. U reageert soms niet meer op elkaar zoals u van elkaar gewend bent. Samen bespreken we hoe u daarmee om kan gaan.
 

Casemanager Dementie Frieda Kooij, psycholoog Laura Rustemeijer en maatschappelijk werker Wouter Plaatsman vertellen uit de dagelijkse praktijk welke voorbeelden zij tegenkomen. Na de pauze werken we met elkaar aan een overzicht van tips die we van elkaar hebben geleerd.

U bent vanaf 18:30 uur van harte welkom, om 19:00 uur starten we met ons programma. U treft ons op Lekstraat 13 A, 1079 EK Amsterdam (gebouw De Berlage).
Bij ons kunt u veilig langskomen!

Een QR code of vaccinatiepaspoort is niet nodig. Natuurlijk kunt u een mondkapje dragen. Onze locatie is ruim genoeg om afstand te bewaren. Voelt u zich niet lekker? Stel uw bezoek dan uit!

** Het Geheugensteunpunt in uw buurt
————————————————————
Het AlzheimerTrefpunt is het Geheugensteunpunt in uw buurt en is gratis toegankelijk.

Ons Trefpunt is iedere eerste dinsdag van de maand de ontmoetingsplaats voor mensen die zelf, of als naaste, te maken krijgen met dementie.

** Eet gezellig mee bij Buurzaam Koken
————————————————————
Voorafgaand aan ons Trefpunt kunt u gezellig mee eten bij burenmaaltijd Buurzaam Koken. We gaan om 17:30 uur aan tafel, een drie-gangenmenu kost € 6,-. Het is wel nodig om een plaatsje aan tafel te reserveren.

Dat kan via www.buurzaamkoken.nl of telefonisch via 020 – 369 43 47.

===================================================

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Wouter Plaatsman  / 06 – 1319 7993
** alzheimertrefpunt.amsterdamzuid@alzheimervrijwilligers.nl