– Aangepast Alzheimer Trefpunt Zuid, 22 sep.

Maandag 21 september is het weer zover: Wereld Alzheimer Dag 2020 (WAD2020).  Veel activiteiten en evenementen kunnen alleen online of in aangepaste vorm doorgaan. 

In verband met de risico’s op verdere verspreiding van het Coronavirus en de kwetsbaarheid van onze doelgroep kan ook het Alzheimer Trefpunt Zuid nog niet opstarten zoals eerder gehoopt. Tot september zijn alle fysieke bijeenkomsten afgelast. 

 Wel willen we graag op 22 september (onder voorbehoud) een speciale en aangepaste kleine bijeenkomst organiseren. We houden ons hierbij aan alle adviezen en richtlijnen van het RIVM. 

 We vragen u daarom om ons een mailtje te sturen met uw naam en contactgegevens (telefoon en mail) als u zich voor deze avond wilt aanmelden. Telefonisch aanmelden kan ook. Zie bijgaande de flyer met alle bijzonderheden, ook over tijden en aanmelden. 

Onze gastspreker is Willemijn Rietkerk, GZ-psycholoog bij het geriatrisch expertiseteam Almere. Zij zal bespreken wat u kunt doen om mensen met dementie de komende tijd zo goed mogelijk te ondersteunen. Hoe gaat u om met gevoelens van onveiligheid en minder sociaal contact? En hoe blijft u goed voor elkaar en ook voor uzelf zorgen? 

Wij kunnen ons voorstellen dat u in deze tijd aanloopt tegen problemen of dat u vragen heeft. U kunt daarvoor altijd contact opnemen met het Sociaal Werk van PuurZuid. Zij kunnen met u meedenken en u advies geven. U kunt hen dagelijks bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 020-235 91 20. 

Laat het ons voor 15 september weten als u er 22 september bij wilt zijn!

#wijvergetenjullieniet